Wat klanten zeggen over PIB

Wat klanten zeggen over PIB

“Opgedane kennis in samenwerking met PIB is direct toepasbaar en de professional groeit sneller door in zijn functie.” Jan van Rutte, voormalig Chief Financial Officer/ Raad van Toezicht en vice voorzitter – ABN AMRO”

 “Ik gun iedereen Françoise” Ingrid Bienefelt, Hoofd Development Business Services ABN AMRO bank

“Françoise verstaat de kunst om makkelijk de brug te slaan vanuit de theorie naar de praktijk en zodoende een goede liason creëert met de groep of het team”. De werkvormen die ze heeft ingezet hebben een zeer positieve impact gehad op de zelfkennis en teamvorming. Een aanrader!” Co Konings, Directeur Operations van Oers United.

“Men heeft men elkaar leren kennen, leren samenwerken, en na afloop van het ontwikkeltraject heeft dit geresulteerd in het elkaar scherp houden in de praktijk”  Erwin Franken, Logistiek manager Van Oers United.

PIB is in alle projecten werkzaam als onafhankelijk en objectief organisatieadviseur, expert en facilitator…

… en helpt leidinggevenden bij de ontwikkeling van praktische programma’s, de uitvoering ervan, en om stevige teams te bouwen zowel naar buiten als in het team zelf, als één hecht team toegevoegde waarde te leveren en het team goed, efficiënt en stevig neer te zetten in de organisatie.