Leiderschap & Management Training

…dé training voor leiders en managers die nog slimmer willen worden in het delegeren en coachen

Hoe houd ik focus, hoe leer ik delegeren en hoe krijg ik mijn team zelforganiserend?

In een vijf-daagse opleiding leer je meer over wie jij bent als leider, met behulp van een 360°C feedback ontdek je waar je valkuilen en sterktes liggen, leer je om te delegeren en om te gaan met je stijlflexibiliteit. Je oefent op het gebied van gespreksvaardigheden, teamontwikkeling en om schaamteloos te delegeren. Samen met gelijkgestemden ervaar je hoe je effectieve activering- en feedforward gesprekken voert met zowel zeer ervaren professionals als minder ervaren of gemotiveerde medewerkers en hoe je jouw team mee neemt in een snel veranderende omgeving.

PIB haalt je uit je praktijk en neemt je mee op reis naar Portugal

… en we gaan daar op zoek naar jouw persoonlijke en unieke talenten maar ook naar je diepliggende drijfveren, belemmerende overtuigingen en je persoonlijke waarden en normen. Naast een persoonlijke test en gesprekken met gelijkgestemden, gebruiken we praktische methodes zoals management drives, Lego Play en teamontwikkelmethodieken waaronder het Organisatie-spel.

We starten de eerste opleidingen in september 2019 en bij het aandragen van een mede leidinggevenden krijg je een korting op het totale tarief. Voor meer informatie & interesse kun je me direct bellen op 06-41513717