Stress verlagen & van overleven naar leven…

Weet jij hoe je stress kunt verlagen & hoe je van overleven naar een goed gevoel van leven gaat?

Tafelopstelling

Bij een tafelopstelling werken we aan overzicht en verandering terwijl we op tafel dit overzicht creëren door voorwerpen op tafel te zetten.
Deze voorwerpen kunnen mensen voorstellen die er op dat moment niet bij zijn en wel belangrijk zijn voor het proces en voor het beantwoorden van de vragen die je hebt. Of ze stellen ‘iets’ voor: jouw werk, liefde, jouw stress level, het land waar je geboren bent, et cetera.  Er ontstaat snel een overzicht. Dingen die in een gesprek niet meteen zo duidelijk worden. De plaats die jij inneemt ten opzichte van iemand anders. De mogelijkheden tot verandering. En al pratend vinden we de weg om binnen in je de verlangde verandering te vinden en deze te starten.
Soms vraag ik je even naar binnen te gaan. Samen jouw mogelijkheden verkennen. Dat doen dat jou én jouw familiesysteem helpt om verder te komen. En als je wil gaan we samen de oorzaak van je stress level bekijken met de werkvorm van Voice Dialoque.

Stress ‘aankijken’ met behulp van voice dialoque

Belemmerende overtuigingen kunnen soms het contact met je ware zelf blokkeren. Overleven kost veel energie en het is vaak de oorzaak van onvoldoende zingeving, stress en ziekten.

Met behulp van Voice Dialoque ga je rechtstreeks naar je overlevingsdelen zoals de controleur, perfectionist, pleaser, workaholic, redder, slachtoffer, dader, aanklager, saboteur, criticus, drammer, rebel, roddelaar, etc. en leer je te werken met ze als krachtige kernwaarden. Deze methode is verrassend, makkelijk te leren en meteen zelf toe te passen in je werk.