Voluit werken met je talent van hooggevoeligheid

Voluit werken met je talent van hooggevoeligheid  (HSP)

Ben je hooggevoelig en wil je dit talent positief inzetten  op de werkvloer? Dan is er nu een workshop speciaal voor jou! De workshop geeft ook antwoord op de vraag wát nu je specifieke talent is. Hoe je op een praktische wijze voluit je talent kunt inzetten, waardoor je nóg  effectiever kunt blijven functioneren. De gehele workshop draait om de hulpvraag die jij als HSP’er wilt voorleggen aan de anderen die ook hooggevoelig zijn. Een groep van vier mensen die jou graag verder willen helpen.

Deelnemers

Een mooie en kleine groep van HSP’ers, met verschillende achtergronden, neemt deel aan de workshop: Voluit werken met je talent van hooggevoeligheid. Het belooft een bijzondere workshop te worden.

Het talent hooggevoeligheid (HSP)

Als HSP (high sensitive person) kan je hooggevoeligheid van enorme toegevoegde waarde zijn, voor de mensen binnen jouw organisatie. Voordat je gewaardeerd en (h)erkend wordt door anderen is het belangrijk dat je allereerst je eigen talent (h)erkend, op de juiste waarde kunt schatten en dat je weet hoe je het effectiever kan inzetten.

Hooggevoeligheid kan ook voor problemen zorgen, omdat een HSP’er  ‘meer voelt’ dan normaal. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen.Voor volwassenen op de werkvloer geldt dat zij zich leeg, futloos of diverse scala’s aan emoties kunnen voelen, na afloop van soms maar één gesprek met bepaalde personen. Of in een specifieke ruimte en/of werkomgeving met meerdere personen. De ‘hersteltijd’ die dan nodig is om hiervan bij te komen is vaak langer dan wat in de praktijk haalbaar is.

Wanneer blijkt dat je hooggevoelig bent, wordt het beste resultaat bereikt dit talent, op een positieve wijze, in te zetten en ermee om te leren gaan. Dit is niet altijd eenvoudig. Speciaal voor jou is er daarom de workshop voluit werken met je talent van hooggevoeligheid  (HSP).

Kom op HSP’er, het is nu tijd om op een positieve wijze te werken met dit talent, de wereld heeft jou nodig! Heb je interesse, meld je telefonisch aan bij Françoise en ervaar hoe het ook anders kan!

Hartelijke groet,

Françoise Vermunt

Mob. 06-41513717