Masterclass
leidinggevenden & consultants

Deze masterclass leert je de ins en outs van systemisch werken in organisatieverband: verborgen dynamieken, interventies, conflicthantering en meer.

Wat gaan we doen in deze masterclass?
In de masterclass organisatieopstellingen leer je hoe de systemische wetten uitwerken op de werkvloer en in de onderstroom van organisaties en bedrijven. Je leert systemisch te kijken naar veel voorkomende dynamieken in organisaties en daarmee te werken als adviseur en als begeleider van een opstelling. Daarnaast krijg je inzicht over jouw eigen (verborgen) dynamieken als professional.

Waar ga ik mee naar huis (Toolkit)?
Je leert praktische tools in het werken met teams en zoomt tegelijkertijd in op de dynamische complexiteit van teams: zingeving van teamleden, verhoudingen tussen teamleden, focus op visie en missie, verborgen dynamieken en rollen binnen teams. Verder krijg je een lading tools om teams in beweging te brengen, met veel actie, fun, dynamiek en energie.

Inhoud van het programma

Intakegesprek

Dag 1: Systeemsnugger kijken, jij en de ander en jij als opsteller.

Dag 2: Systemische interventies binnen teams.

Dag 3: Conflicthantering vanuit een systemische bril bekeken.

Doelgroep

Leidinggevenden met een lef en de bereidheid om open te staan voor een andere wijze van kijken naar situaties.

Studiebelasting

De opleiding omvat drie werkdagen. 

Voor meer informatie neem dan contact op.

Mail: francoise@pibmyjob.nl
Tel: 064151371

Ontwikkelen

Review

“De verborgen maar voelbare dynamieken werden kristalhelder.  Daarnaast heeft men elkaar beter leren kennen en leren samenwerken. Na afloop van het ontwikkeltraject heeft dit geresulteerd in het elkaar scherp houden in de praktijk”

Erwin Franken,
Logistiek manager Van Oers United