De kracht van PIB

Françoise wordt geprezen om haar unieke talent om op een veilige en prettige manier snel tot de kern te komen, waardoor zij doelgericht mensen verbluffende resultaten laat behalen. Zij is deskundig en draagt je respectvol uit over je eigen schaduw te springen. En, dat lukt haar iedere keer weer! Met grote groeisprongen tot gevolg.

In de rol van adviseur en systemisch (team-)coach heeft Françoise zich de afgelopen twintig jaar ontwikkeld op het gebied van teamontwikkeling en effectieve communicatie tijdens transformatie- en verandertrajecten. Lees hier meer.

Françoise werkt nauw samen met een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van coaching, mediation, leiderschap, zodat onze trajecten en programma’s nog soepeler verlopen en onze klanten ongekende groeisprongen maken. 

Françoise ziet dat patronen zich vaak herhalen en de bestaande cultuur & natuur vaak goede strategieën en plannen in de bovenstroom verhinderen. Zij maakt deze patronen in de onderstroom glashelder én tastbaar, doet interventies waar nodig zodat organisaties, teams en mensen weer in balans komen en kunnen stromen naar hun potentieel.