Opstelling voor Leidinggevenden

Met een opstelling krijg je als leidinggevende grip op weerstanden en patronen binnen jouw team. Lees er hier meer over.

Met PIB leer je ‘systeemsnugger’ te kijken en te zien wat eerder onzichtbaar was en bespreek je jouw actuele praktijksituaties. Je ervaart balans in ratio en voelen vanuit evidence based structuren en leert om vanuit een andere bril te kijken naar weerstand en patronen. Deze manier van kijken draagt oplossingen aan om daadwerkelijk impact te realiseren binnen je eigen team.

Als leidinggevende heb je allang door dat er iets niet klopte in een bepaald team. Tijd dus om wat je voelt serieus te nemen en om je impact op verandering drastisch te vergroten. Door met een systemische bril te kijken, hoef je als leidinggevende niet ineens op andere dingen te letten. Je hoeft dat wat je altijd al zag, hoorde, rook of voelde, ‘alleen maar’ anders te lezen.

There is a vitality a life force an energy a quickening that is translated through you into action and because there is only one of you in all time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and will be lost (Martha Graham)

impact

Review

“Françoise brengt mensen van denken naar gevoel en brengt balans vanuit evidence based structuren. Als je niet meer weet waarom je doet wat je doet, dan is het tijd dat je met Françoise in gesprek gaat. Je leert weer naar je gevoel te luisteren, je angst te overwinnen en je gaat weer als een rijker mens verder.”

Wouter Koopmans,
Unitmanager Private Banking Support
bij Van Lanschot