Organisatieopstelling

Een organisatieopstelling maakt duidelijk waar blokkades binnen jouw bedrijf of instelling vandaan komen. Dit leidt tot betere samenwerking. Lees meer.

Allerlei verschillende vragen zijn geschikt voor opstellingen:

  • Persoonlijke vraagstukken
  • Organisatorische vraagstukken
  • Maatschappelijke vraagstukken

De methode van opstelling werkt zeer effectief bij het ontdekken, analyseren en soms doorbreken van blokkades in het organisatiesysteem. Een opstelling is geen quick fix maar het versnelt en draagt bij aan een duurzame ontwikkeling en verbinding van verschillende teams binnen de organisatie.

Wil je weten hoe teams onderling tot een betere samenwerking kunnen komen of wat er aan de hand is?  Vraag dan een kennismakingsopstelling aan. In twee uur krijg je inzicht in de oplossing die vaak al voor handen liggen.

Symptoom

Review

“Als directeur van de Sancta kan ik een bijzonder positieve review geven over de inzet, werkwijze en creatieve geest. We werkten ruim twee jaar samen aan een grootse verandering in het primaire proces van de Sancta en iedere keer gaan we weer opnieuw met energie en handige aanvullingen de ‘wedstrijd’ weer aan. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die met veranderingsprocessen aan de slag gaat”.

René van der Thiel,
Directeur Sancta Maria Mavo