voice dialoque

Voice dialogue is een krachtige methode om je innerlijke drijfveren en je persoonlijke krachten te ontdekken. Lees hier meer.

De methode ondersteunt het proces om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen. Deze behoren toe aan de verschillende delen van onze persoonlijkheid: onze ikken. Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming.

Vaak identificeren we ons met één of meerdere deelpersoonlijkheden, waarmee we hebben leren leven, terwijl andere delen van ons tevergeefs hun stem proberen te laten horen.

Tijdens een coachingsessie worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit, zonder tussenkomst van het ego te spreken. Dus zonder het ego dat zich meestal met de kritische deelpersoonlijkheden zoals de ‘controleur’ en de ‘criticus’ identificeert. Eenmaal aan het woord blijken de delen graag te willen spreken en heel wat te vertellen te hebben op hun eigen specifieke wijze.

Veel nadruk leggen wij op het feit dat Voice Dialogue energiewerk is. In essentie zijn de delen energiepatronen die we in de loop van ons leven hebben opgebouwd, van instinctieve, gevoelsmatige, mentale en spirituele aard.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw innerlijke dialoog je aan oplossingen te bieden heeft?

In deze tweedaagse opleiding leer je hoe jij als coach anderen kunt ondersteunen in hun ontwikkeling. Waar sta jij als coach en welke stappen heb jij nog te zetten om je de beste versie van jezelf als coach te worden. Wie ben ik als coach? Hoe kan ik vanuit mijn eigen waarden een rol en positie innemen als coach om optimaal in dienst te staan van de coachee. Je leert gewaar zijn en waarnemen en hoe je jij als coach verhoudt tot je coachee.

Essence training 

Dag 1
De zogenoemde Essence training is bedoeld voor mensen die de Me.-master 1 en Me.-master 2 opleiding bij TheTrueTalentTeam hebben gevolgd en die als coach met de Me.-scan willen werken. De training richt zich op mensen die kritisch naar zichzelf willen kijken en willen beginnen met de vraag ‘Wie ben ik als coach?’.

Dag 2
Je leert tijdens de verdieping te kijken naar de vraagstelling van de coachee als individu in relatie tot de systemen waar hij of zij onderdeel van uitmaakt. Je leert de verbinding maken tussen vraagstelling, thema en context. Dit maakt dat jij de coachee ziet voor wie hij/zij is.

Wat neem je zelf mee naar de opleiding?

  • Je neemt verantwoordelijkheid: je maakt keuzes en neemt beslissingen, je komt op voor je belangen en je kijkt in de spiegel.
  • Je bent nieuwsgierig: je overdenkt jouw toekomst en hoe je huidig handelen daaraan bijdraagt, je bezint je op je waarden en kernkwaliteiten en gaat op zoek naar kansen en mogelijkheden.
  • Je groeit: je gaat nieuwe uitdagingen aan en overwint obstakels, je lost problemen op en je zet inzichten om in nieuwe vaardigheden.

Licht

Review

“Françoise brengt mensen van denken naar gevoel en brengt balans vanuit evidence based structuren. Als je niet meer weet waarom je doet wat je doet, dan is het tijd dat je met Françoise in gesprek gaat. Je leert weer naar je gevoel te luisteren, je angst te overwinnen en je gaat weer als een rijker mens verder.”

Wouter Koopmans,
Unitmanager Private Banking Support
bij Van Lanschot